Maradj Le!
Szerezzen 5% Kedvezményt A Bevásárlásra!

Nyomd meg az alábbi gombot és megkapja az áruház kedvezmény kódját.

Rózsa macik - Rózsa maci - Virág maci

Rózsa Macik - Rózsa Maci - Virág Maci - Teddyway

Rózsa macik – ez a legjobb választás!

Rózsa Macik – A bájos, jó minőségű és különleges kinézésű rózsából készült maci kiváló és egyedi ajándék ,amely a tulajdonosát több évig emlékezteti majd az ünnepi érzésekre. Ezek a rózsából készitett macik kiválóan helyettesithetik a virágcsokrokat is!

A macik készitéséhez olyan alapanyagokat használunk, hogy azokat akár a legkissebbeknek is oda lehet ajándékozni! A gyerekek nyugodtan örülhetnek ezeknek a rózsa-maciknak, mert minden darabjukat erősen rögzitjük , a rózsák anyaga pedig nem veszélyes a kisgyerekek egészségére!

A rózsa-maci ajándéknak mindenki örül: a gyerekek, a lányok, a feleségek , a mamák és bárki, aki a szivünkben lakik.


A rózsa – maci – nem csak ajándék!

A szines rózsa maci nemcsak kiváló ajándék lehet ! A sajátos kinézete és modernsége miatt a macikat mint dekor és belső berendezés elemeiként is használhatjuk.

A rózsából készült macik egészen biztosan felkeltik a figyelmet nem csak mint lakás diszek, hanem akár egy esküvői disz részei is lehetnek, amelyek segitenek sajátos érzéseket és játékosságot létrehozni. A rózsa-macik jóval többek lehetnek , mint bájos kis ajándékok !


Miért másmilyenek a mi rózsa-macijaink?

Mert a macik gyártásához csak a legjobb alapanyagokat használjuk.Ezért a felhasznált 3D rózsák igazán természetesnek tünnek és valódi virágok hatását keltik.Minden felhasznált virágot kézzel válogatunk ki. Kézimunkával alakitjuk ki a macik végső küllemét, igy formáljuk egyedivé és bájossá.

Az általunk készitett rózsa-macik az Ön ajtajáig jutnak el. Biztositjuk, hogy az egész Európai Unióban néhány munkanap alatt eljutnak az Ön otthonába vagy a megadott cimre.

Kiváló minőség – Még a legkisebb kézzel keszitett maci alkotórészei is rendkivül tartósak és kibirják a sokszoros ölelgetést is. A rözsa-macik több évig boldogithatják, mert a felhasznált virágok sem formájukat, sem pedig szinüket nem vesztik el.

Egyediek – Ezek a macik segitenek, hogy meglepjünk valakit és más módon mutassuk ki szeretetünket. A rózsa-macikkal ajándékozott érzelmek sokáig élők maradnak, mint maguk a macik is.


A Macik Karbantartása

Ezek a rózsa-macik nem igényelnek különösebb karbantartást. Elegendő időnként leporolni őket és a maci ismét olyan lesz,mint az új!

A macik készitéséhez felhasznált anyagnak köszönhetően nem vonzza a port és különösen könnyen tisztitható.Amennyiben viszont szeretné, hogy ne fakuljon ki a szine, úgy ne tartsa a közvetlen napfényen.

Product added to wishlist