Maradj Le!
Szerezzen 5% Kedvezményt A Bevásárlásra!

Nyomd meg az alábbi gombot és megkapja az áruház kedvezmény kódját.

Virágdobozok - Virágdoboz - Rózsa box - Virág dobozban - Rózsa doboz

Virágdobozok - Virágdoboz - Rózsa Box - Virág Dobozban - Rózsa Doboz

A virágdoboz – A szokásos virágcsokor alternativája

Virágdobozok - Rózsa Box - A virágdoboz egy kiváló ajándék választás, amely az el nem hervadó és el nem múló szerelmet szimbolizálja.Ez a romantikus gesztus segit kimondatlanul bevallani az érzelmeinket vagy kifejezni a hálánkat egy különleges lány, drága barátunk , szeretett rokonunk vagy mindig segitő kezet nyújtó kollégánk iránt.

A virágdobozok ellentétben az egyszerű virágcsokorral nem egy hétig örvendeztetik majd, hanem akár több éven keresztül is! Ezeket a csodálatos természetes virágokat olyan kiváló minőségű stabilizátorral kezeltük, amely szinte megállitotta az időt, igy lehetővé válik hogy akár öt évig is gyönyörködhetünk szépségükben, szineikben!


Virág dobozban - Bármely alkalomra

A romantikát, szeretet és gondoskodást árasztó virágdobozok kiváló ötlet meglepni a legközelebbi szerettetteinket bármely alkalomból vagy csak úgy -ok nélkül.

A mama, nagymama vagy lány testvérünk végtelenül boldog lesz ,ha születésnapjára ilyet kap, a virágdoboz kiváló választás esküvőre vagy akár karácsonyi ajándéknak is. A társunk nagyon meglepődik majd,ha a szerelmesek napján igy fejezzük ki iránta érzett szerelmünket!


Nemcsak ajándék

A tarka, nem egy évig virágzó és természetesen mindenki figyelmét vonzó virágdobozok a lakásbelső kiváló részei lehetnek, segitségükkel otthon vagy bármely más helyiségben különösen esztetétikus és izléses belsőt alakithatunk ki.

A virágdoboz kiválóan helyettesitheti a szobanövényeket, amelyek állandó figyelmet és időt igényelnek, öntözni kell őket és gondoskodni róluk.A virágdobozok minimális gondoskodást igényelnek- elegendő néha leporolni őket !


Miben különböznek a mi virágdobozaink?

A virágdobozok készitéséhez csak a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk. A virágokat ,amelyek a dobozokhoz használunk- természetes kertészetekben termesztik , ott kiválogatják a legszebb példányokat.

A begyűjtés után speciális stabilizátorral kezelik a virágdobozok készitéséhez.Az általunk készitett virágdobozok kézi munkával készülnek.Igy minden egyes elkészitett doboz sajátos szépségű, egyedi és befejezett alkotás.Miután kézi munkával készülnek a dobozok garantálni tudjuk a különösen jó minőséget.

Az általunk készitett virágdobozok több évig gyönyörködtetnek különleges szépségükkel , élénk szinükkel és esztetékus formatervezésükkel. A legfontosabb , hogy minden gondoskodás nélkül lehet örülni ezeknek a pompás virágdobozoknak!

Product added to wishlist