Maradj Le!
Szerezzen 5% Kedvezményt A Bevásárlásra!

Nyomd meg az alábbi gombot és megkapja az áruház kedvezmény kódját.

1. A szállítás költsége a rendeltetési országtól és a megrendelés méretétől függően változhat.

2. Az a vevő, aki az árut akar kapni a lakóhelyére, vállalja pontos lakás, házszám, utca, város, ország és elérhetőségi telefonszám megadását.

3. Az árut futárszolgálat szállítja haza.

4. Miután kézbesítettük az árut a futárnak, SMS-ben és e-mailben értesítjük Önt. 

5. Mielőtt a futár megérkezik lakóhelyére, telefonon vagy SMS-ben értesíti Önt a csomag várható kézbesítési idejéről. 

6. Szállítási idő:
– Szállítási idő Magyarország egész területén: 2-4
munkanap.
– Szállítási idő az Európai Unió más országaiban: 2-5 munkanap.
– Szállítási idő Európa Unión kívülre: 4-12 munkanap.

7. Ez a szállítási határidő nem vonatkozik arra az esetre, ha az eladó nem rendelkezik raktáron a vevő által kiválasztott áruval vagy váratlan, az eladótól független körülmények esetén.

8. A vevő vállalja, hogy fogadja el az árut maga vagy a szállítási információkban meghatározott személy. Más esetekben a Vevő nem jogosult követelést benyújtani, hogy az árut átadták a rossz személynek.

9. Az Eladó mentesül az áru szállításának felelősségétől minden olyan esetben, amikor a kézbesítés a Vevő hibája vagy a Vevőtől függő körülmények miatt lehetetlen.

10. A szállítás történik a következő Európai Unió országaiba: Litvánia, Lettország, Észtország, Lengyelország, Finnország, Ausztria, Belgium, Cseh Köztársaság, Dánia, Luxemburg, Hollandia, Franciaország, Szlovákia, Németország, Nagy-Britannia, Olaszország, Horvátország, Szlovénia, Svédország, Magyarország, Írország , Bulgária, Görögország, Spanyolország, Portugália, Románia.

* Az árukat az Európai Unión kívül is szállítják. A szállítási árakat az áruvásárlási oldalon találja meg vagy kapcsolatba léphet velünk az info@teddyway.hu címen.

Product added to wishlist