Maradj Le!
Szerezzen 5% Kedvezményt A Bevásárlásra!

Nyomd meg az alábbi gombot és megkapja az áruház kedvezmény kódját.

Óriás plüss elefántok - Óriás plüss elefánt - Nagy plüss elefánt XXL játék

Óriás Plüss Elefántok - Óriás Plüss Elefánt Nagy XXL Játék

Szia, én egy nagy óriás plüss elefánt vagyok!

Óriás plüss elefántok - Szoríts egy kis helyet egy puha és gyengéd elefántnak, mert már itt is vagyok!  Szerintem már készen is állsz a hatalmas, elefánt méretű ölelésekre, amik szeretettel, melegséggel és természetesen puhasággal fognak körbevenni. Legnagyobb álmom, hogy találkozzak a legjobb barátommal!

Lehet, hogy neked is van egy ilyen álmod? Remélem, minél hamarabb találkozhatunk, mert már alig várom, hogy átölelhesselek és mindenféle történetet mesélhessek neked, ugyanis ha nem tudtad volna, az elefántok a legjobb mesélők – mivel nagyon jó a memóriánk. Alig várom, hogy hozzád kerülhessek, mert tudom, hogy egy olyan baráttal fogok találkozni, akit teljes plüss szívemből szerethetek. Siess, barátom, már várok rád!


Nagy plüss elefánt – nem csupán egy ajándék

A puha és hihetetlenül gyengéd óriás plüss elefánt nem csupán jó ajándékválasztás, ami örömmel és szeretettel tölti meg az otthonát, hanem ideális társ gyermeke vagy mások számára is.

Az nagy plüss elefántok erős anyagból készülnek, aminek köszönhetően sok mindenre használhatóak: helyettesítik a legpuhább párnát és széket is, de akár a kicsik legjobb szundihelyévé is vállhatnak.

Csakis a képzeletétől függ, milyen szerepet fognak ezek a plüsselefántok betölteni az otthonában.


A játék előállítása

Elefántjaink csakis a legjobb minőségű anyagokból készülnek, és éppen ezért mindenki figyelmét felkeltik. A gondos előállításnak köszönhetően egy teljes értékű és egyedi plüsselefánt jön létre, ami megragadja a kicsik és a nagyok figyelmét egyaránt.

Az elefántokat:

Házhoz szállítjuk – A futároknak köszönhetően napokon belül  kiszállítjuk a megadott címre az Európai Unió egész területén.

Jó minőség jellemzi – Elefántjaink szeretettel, minőségi anyagokból készülnek, melyek még a gyerekek számára is biztonságosak. Emiatt a játék erős, tartós, és a legerősebb öleléseket is kibírja. Belsejük pedig antiallergén anyagokkal van megtöltve, így a legkisebbek is nyugodtan játszhatnak velük.

Kivételesnek tartjuk – A  óriás plüss elefántok XXL eredeti és nagyszerű ajándékok mind a kicsiknek, mind a nagyoknak. Ez a puha és selymes elefánt mindenkinek megérinti a szívét. Alkalmas arra, hogy kifejezzük vele az érzelmeinket, ami jókedvvel és boldogsággal önti el ajándékozott szívét.

Product added to wishlist