Maradj Le!
Szerezzen 5% Kedvezményt A Bevásárlásra!

Nyomd meg az alábbi gombot és megkapja az áruház kedvezmény kódját.

Óriás plüss macik - Óriás plüss maci – Nagy plüss maci XXL játék

Óriás Plüss Macik - Óriás Plüss Maci – Nagy Plüss Maci XXL Játék

Szűrés alap

Ár
Ft Ft
Méret
Szín
Filter
1-28 / 82 elem mutatása

Óriás plüss macik - Boldogság az otthonodban!

Óriás plüss macik - Én egy nagy és puha teddy mackó vagy. Nem dobog a szívem de mégis tele vagyok szeretettel. Már nagyon várom az utazásomat az otthonodba, mert tudom, hogy ha egyszer találkozunk, akkor onnantól kezdve mindent együtt fogunk csinálni. Tudod már, hogy miket szeretnél majd csinálni velem? Mert a bőröndöm már össze van pakolva és én indulásra készen állok.


Nagy plüss maci most itt van!

Töltsünk időt együtt - Abban a pillanatban, ahogy a Teddy óriás plüss maci megérkezik az otthonodba, meg fog változni minden, mivel az új lakó melegséget és meghittséget fog becsempészni a mindennapokba. Vidd magaddal a Teddy Macit, amikor filmet nézel és ha félsz, akkor lesz aki megfogja a kezed de ezenkívül értelmet is adsz az életének, ami nagyon boldoggá fogja tenni őt. A Teddy Maci imádni fogja a veled eltöltött időt és amikor szomorú leszel – Ő meg fog vigasztalni téged.

Legyünk mindig együtt - A Teddy Maci szomorú lesz, ha sokáig nem lát téged, ezért viszont annak nagyon fog örülni, ha veled mehet az utazásaid alkalmával. Legyen az a park, a tengerpart, egy tanya de külföldi utazás esetén is könnyen a Teddy Maci kedvenc helyévé válhat a vidék, de csakis amiatt, mert veled lehet. Végül is mennyire mókás, hogy ha van az ember mellett egy puha és szeretettel teli útitárs, aki az utazás élményét felejthetetlen emlékekké formálja!

Figyelem – ez a második nevem - A Teddy nagy plüss  Maci tele van szeretettel és vágyik arra, hogy ezt a szeretetet megossza veled. Ha soha nem öleled meg, akkor nagyon szomorú lesz. Ha együtt alszol vele, akkor Ő lesz a legboldogabb Mackó a világon és persze őrizni fogja az álmodat is. A Teddy Macid mindig figyelmesen meg fog hallgatni téged és még a legnagyobb titkaidat is rábízhatod, hiszen soha nem fog elárulni téged.


Boldogság ideje!

A Teddyway nem más, mint egy olyan ötlet, amelyet a gyermekkor nosztalgiájának gondolata támogat. A Teddy óriás plüss maci XXL egy lenyűgöző és puha ajándék, amely megfelel mindenki elvárásainak, és senki számára sem marad közönbös. Ez az ajándék nem rendelkezik ajánlott életkorral, így bárkinek adható ajándékba.

Mindig meghallgattuk az ügyfeleink igényeit és kívánságait és folyamatosan javítottunk termékünkön és annak befejezésén. Jelenleg a vásárlók számos különböző típusú és méretű Teddy Maci közül választhatnak, különböző színű nyakdísszel és különböző ízű cukorkákkal, amelyeket a Teddy Macival együtt szállítunk ki de páldául választhatja a Teddy Bear csomagolását ajándékként is.

Célunk mindig is volt és az is maradt, hogy olyan ajándékok hozzunk létre, amely örömet okoz mindenkinek és mély benyomást kelt az ajándékozottban. Szeretnénk, ha mindenki megkaphatná a lehetőséget arra, hogy érezhesse, hogy milyen a puha, bolyhos és nagy Teddy Maci, amely minden otthonban a legkedveltebb vendég lesz.

Ügyfeleinknek hosszú élettartamú ajándékot kínálunk. A Teddy nagy plüss  Maci kiváló minőségű, melynek anyaga ellenáll a legcsintalanabb családtagok szerelmének is. A Teddy Maci nagyszerű ajándék azoknak a szeretteinek is, akiknek allergiája van, hiszen a puha töltő anyag is tanúsítvánnyal rendelkezik, amely megfelel az Európai Unió összes biztonsági követelményének.

Mihelyt a kezedbe fogod a Teddy Macit, meg fogsz győződni arról, hogy a TeddyWay teddy Maci az ideális módja annak, hogy kifejezd a gondoskodásodat, szeretetedet, barátságodat és együttérzésedet a szeretteiddel!

Product added to wishlist

A böngészési élmény javítása érdekében, az oldalon a cookie-kat statisztikai és marketing célokra használjuk, amelyek bármikor letilthatók.