Óriás plüss nyuszik - Óriás plüss nyuszi - Nagy plüss nyuszi XXL játék

Óriás Plüss Nyuszik - Óriás Plüss Nyuszi - Nagy Plüss Nyúl XXL Játék

Szia, óriás nyuszi vagyok! 

Óriás plüss nyuszik - Valószínűleg te is hallottál mindenféle történeteket a fürge és gyors nyuszikról. Lehet, hogy nem vagyok ilyen fürge, de én vagyok a legigazibb hosszú hajú nyuszi! Mint tudják, a nyuszik élnek a nagy csoportokban, akik tele vannak barátokkal, mert a szeretet és a barátság nagyon fontos számunkra. Ezért  szeretnék üdvözölni téged baráti körömben!

Hidd el, senkinek sincs ilyen puha és gyengéd bundája, mint nekem. Nem beszélve a hosszú füleimről, amelyek kiválóan alkalmasak vicces történetek vagy akár szomorú események meghallgatására. Hadd áruljam el a titkot, a pelyhes nyuszi farkam eloszlathatja a legborongósabb hangulatot is. És ami a legfontosabb, várom, hogy találkozzunk veled, mert biztosan tudom, hogy te és én leszünk a legjobb barátok!

Várj rám, mert futok, hogy felkészüljek a nagy utazásra az otthonába! Nem fog sokáig tartani, mert mi nyuszik nagyon gyorsak vagyunk!

Hamarosan találkozunk, kedves barátom!


Ez a mulatság odeje!

A nagy plüss  nyuszik a legvidámabbak és a legenergikusabbak az összes állat közül, ezért Biztos lehetsz benne, hogy ne maradjon ideje szomorúságra és rossz érzelmekre! Amikor a nyuszi megérkezik otthonába, tele lesz örömmel és szórakozással. Lehet, hogy nem tudod, de a nyuszik a legjobb barátai játékok közben, órákig együtt fogócskázhatnak veled, és amikor kimerültek, szeretnek húzódni közel a legjobb barátjukhoz, akivel biztonságban és nyugodtan érzik magukat, és szundikálni.

A nyuszi lesz a legboldogabb, ha csak időt tölthet veled, és tekintet nélkül arra, hogy lesz-e a megszakítás nélküli szórakozás, csendes leülés vagy akár kirándulás. Hidd el, ők nagyszerű társak! És ami a legfontosabb, a nyuszik teljes kicsi szívükből szeretnek, ezért ők a leghűségesebb és legelhivatottabb barátok!


Alvás előtt!

Az új baráttal töltött mulatságos nap után fel kell készülni az alvásra.“ A óriás plüss nyuszik XXL igazi pedánsok, ezért a tisztítás a kedvenc időtöltésük. Segítsen a nyuszinak megigazítni a puha bundáját, megtisztítani fehér fogait, ő pedig megköszöni, hogy megvédte álmait! A nyuszik rendkívül kíváncsi és nagyszerű hallgatók, ezért szívesen hallgatják az Ön által mesélt történeteket és meséket.

Természetesen ők leginkább szeretik a bátor nyuszikról és töretlen kalandjaikról szóló történeteket! Végül is tudja, hogy néha a nyuszik is lehetnek gyávák, ezért de ne felejtsd el megölelni őket miután lekapcsolta a villanyt!

Product added to wishlist