Maradj Le!
Szerezzen 5% Kedvezményt A Bevásárlásra!

Nyomd meg az alábbi gombot és megkapja az áruház kedvezmény kódját.

Óriás plüss oroszlánok - Óriás plüss oroszlán - Nagy plüss oroszlán XXL játék


A óriás plüss oroszlánok az otthon igazi királyai!

Óriás plüss oroszlánok - a vadállatok királya lassan négykézlábra áll, megrázza aranysörényét, mély levegőt vesz, majd hangos üvöltés tör ki a torka mélyéről. Ennek a lenyűgöző állatnak minden részlete egyszerűen árasztja a nagyszerűséget.

Ezért nem csoda, hogy a nagy plüss oroszlánok ennyire népszerűek. Gyerekek és felnőttek egyaránt szeretik őket. A kicsik általában oroszlánokat választanak különféle játékokhoz. Aktívan töltik az oroszlánokkal az idejüket, védelemként hordozzák őket, és elalszanak az oroszlánokkal, ha fáradtak. A bátor oroszlán megvédi őket éjszaka, és lehetővé teszi számukra, hogy békésen szép álmokat álmodjanak.

Eközben a felnőttek ezt a plüssjátékot választják belső részletnek, ami kiemeli erős karakterüket. Hiszen az oroszlán jellemző részletei a plüssjátékokban tükröződnek vissza. Valószínűleg emiatt sokan szeretnének egy darabot kapni ebből a nagyszerűségből és bátorságból. Végül is okkal mondják a "Bátor, mint egy oroszlán".


Egy plüss oroszlán átölelésével édesebb lesz az alvás

De ne kövesd el azt a hibát, hogy rosszul gondolsz az oroszlánokról, mert van egy másik oldaluk is, ami nagyon édes és hangulatos. Tudtad, hogy az igazi oroszlánok akár napi 20 órát is tudnak aludni vagy pihenni? Hihetetlen szám! A vadonban oroszlánok láthatók, amint hanyatt fekszenek, feltartott lábbal, vagy az árnyékban szunyókálnak.

Az oroszlánok nagyon szeretetteljesen viselkednek egymással, miközben lustálkodnak. Egymásra dörzsölik a fejüket és dorombolnak. Az oroszlán plüss példánya a játékok közül talán a legjobban tükrözi élő megfelelőjét. Végül is ott találjuk a játékot, ahol hagytuk – az ágyon vagy a földön fekve. Az alvás igazi királya. Egy ilyen alvó mellett sokkal könnyebb elaludni.


Melyik filmfigurára hasonlít a nagy plüss oroszlánod?

Az óriás plüss oroszlánok annyira fenségesek, hogy nagyon gyakran ábrázolják őket különböző filmekben, sorozatokban, sőt rajzfilmekben is. Valószínűleg mindenki látott már egynél több verziót a "The Lion King" rajzfilmből vagy a legendás "Madagaszkár" sorozatából.

Nem is beszélve a "The King of the Jungle", a "The Chronicles of Narnia", a "The Wizard of Oz" című játékfilmekről. Mindegyik filmben az oroszlánok játsszák a legkiemelkedőbb szerepet, mintha sztárrá lettek volna szánva. Ragyogjon egy ilyen csillag otthonában. Fényessége felmelegít, ha fázol. A plüss oroszlán puha bundája kedvesen magához bújik, amikor ölelésre vágyik.

Lenyűgöző megjelenése pedig bátor túrákra inspirál, és segít elfelejteni minden félelmet, amely hátráltat. Végül pedig, ha otthon van egy oroszlán, az igazán kedvet kap ahhoz, hogy melegen összegömbölyödve nézzen egy vagy másik filmet erről a lenyűgöző állatról. Képes lesz arra, hogy kitalálja, melyik karakterre emlékeztet leginkább az oroszlán. Talán még erről a karakterről is elnevezi?


A plüss oroszlánok játszótársak

Ne felejtsd el, hogy az óriás plüss oroszlánok amolyan cicák. Csak egy kicsit nagyobb. De a játékosság génje ugyanaz. Tehát a nagy plüss oroszlánok remek játéktársak lesznek. Virágok között bujkálva képzeld el, hogy a szavanna bozótos vidékén vagy, és prédát üldözsz. Az oroszlánnal együtt kipróbálod, kinek az ordítása terjedt el több kilométerre.

Hasonlítsd össze egymás sörényét, hogy megtudd, melyik a hosszabb és fényesebb. És fáradtan fekszel le, és azt képzeled, hogy Afrika ragyogó napja süt a fejed fölött. Sok játék van. Ráadásul nem vagy egyedül, aki kedvelheti őket. Azt mondják, minden macska arról álmodik, hogy oroszlán legyen. Tehát, ha van otthon igazi macskája, akkor ezt ellenőrizheti. Lehet, hogy a plüss oroszlán nem csak a tiéd, hanem kedvenced legjobb barátja lesz? Vagy talán mindhárman találtok ki szórakoztató játékokat?


A vadállatok királyának gyengéd ölelése

Az erejét tükrözve a plüss oroszlán strapabíró anyagokból készült, amelyek többszöri mosás után is megőrzik eredeti megjelenésüket. Az erős varratok még a leghangosabb üvöltést is kibírják játék közben. A puha szőr és a gyengéd sörény pedig hozzábújik, amikor vágyat fog érezni a pihenésre.

Ezt a játékot nyugodtan tarthatod az arcodhoz, mert egészségre ártalmas anyagok felhasználása nélkül készült, és antiallergén szilikonszálas részletekkel van feltöltve.

Product added to wishlist