Óriás plüss pingvinek - Óriás plüss pingvin - Nagy plüss pingvin XXL játék

Óriás Plüss Pingvinek - Óriás Plüss Pingvin - Nagy Pingvin XXL Játék

Szia, óriás plüss pingvin vagyok!

Óriás plüss pingvinek - Valószínűleg te is hallottál mindenféle történeteket és meséket a vicces pingvinekről. Meg fog lepődni, de  én közülük vagyok egy! Amint ismeretes, a pingvinek nagyon nagy közösségekben élnek, és a magány a legnagyobb ellenségünk. Emiatt úgy döntöttem, hogy téged keresek, legjobb barátom! 

A bőröm a leggyengébb a világon, ezért  az öleléseim a legpuhább! Nekem van a pingvin csőröm, de ne félj, ő csak a hajad összeborzolására szolgál! És ami a legfontosabb, nagyon várom már, hogy  találkozzunk és hogy minden szeretetemet és örömömet adnék neked! Ezért ne habozzon, amikor azt mondom, hogy a sötétebb napját gyengédséggel és nevetéssel töltöm meg neked. 

Futok, hogy felkészüljek a nagy utazásra, mert az út északról  hosszú, és nagyon várom, hogy találkozzunk!

Hamarosan találkozunk, barátom!


Végtelen Szórakozás!

A nagy plüss pingvinek valószínűleg a legviccesebb állatok, velük ti valóban nem fogsz szomorkodni! Amikor a pingvin jelenik meg otthonában, az otthonod boldogsággal, örömmel és nevetéssel tele lesz, mert ha még nem hallottál róla - a pingvinek igazán nagy bohócok! Szeretik a pajkosságokat és kedvenc játékuk az üldözés, bár nagyon rövid lábakkal vannak ellátva. Hogyan lehet felvidítani a pingvint? Egyszerű. 

Adj nekik idejét, játsszon velük, élvezze a napot együtt, és ők bőségesen jutalmazzák téged. Csatlakozzon egy napi kalandhoz együtt, mert ugyanolyan jó, ha mellettünk van egy barátom, aki élvezi az összes együtt töltött percet  és szereti teljes plüss szívével.


Esti Rituálék!

Egy új barátommal töltött az élményekkel teljes nap után szükség van az alváshoz való megfelelő felkészülésre. A óriás plüss pingvinek nagyon tiszta állatok, ezért szeretik megtisztítani! Az alvás előtt fésüld meg az új barátja haját, és ő cserébe lefújja a haját a puha pingvin csőrével!

Végül is így szokták meg északon! Ne felejtse el elmesélni különféle érdekes, vidám vagy akár furcsa történeteket vagy meséket más pingvinekről, akik izgalmas kalandokba indulnak, majd a plüss pingvined XXL békésen alszik és a legszínesebb álmokról álmodik! 

Product added to wishlist