Óriás plüss unikornisok - Nagy plüss unikornis - Nagy plüss egyszarvú XXL játék

Óriás Plüss unikornisok - Nagy Plüss unikornis XXL Egyszarvú Játék

Szia, én vagyok az óriás plüss unikornis!

Óriás plüss unikornisok – Biztosan hallottál már sokféle mesét és történetet a csodálatos Egyszarvúakról ? Én ezek egyike vagyok! Lehet, hogy nem olyan csodálatos, de igazi Egyszarvú! Megsúgom neked a titkot, hogy az Egyszarvúak nem élhetnek egyedül , szükségük van egy lelkibarátra, ezért keresem én is a legjobb barátomat!

Biztos vagyok benne, hogy Te is keresed őt! Én finom puha vagyok, nagyon szeretem ha átölelnek, olyan pehely finoman , tele boldogsággal és örömmel. Ezért megigérem Neked, hogy még a legboldogtalanabb napon is nagyon jó lesz neked velem.

Egy különös útra készülödök , amelyen megtalállak Téged – a legjobb barátomat! Türelmetlenül várom , hogy megismerkedhessünk , mert hiszem, hogy ha találkozunk rögtön meg is szeretjük egymást!

A viszontlátásra barátom, remélem, hogy hamarosan megtaláljuk egymást!


Lustálkodjunk wgyütt!

Az nagy plüss unikornis tele van titkokkal! Bár úgy tűnik , hogy mozgékony és fürge, de igazából mindennél jobban szeret lustálkodni a legjobb barátjával. Az Egyszarvú a legjobb társ , ha ágyban való lustálkodásról van szó!

Ha átölel téged a meleg és puha testével,azonnal biztonságosabban érzed magad.,Amikor aludni mész soha ne felejtsd el magaddal vinni az óriás plüss egyszarvúdat XXL is! Azt irják a mesékben, hogy az egyszarvúak nagyon hűségesek a legjobb barátaikhoz és megvédik azokat minden rossztól.

Ily módon az egyszarvú nem hagyja, hogy bármiféle rossz álom megzavarja az éjszakai alvást.Ne feledkezz meg az egyszarvúdról napközben sem , mert az már attól is boldog lesz, hogy melleted lehet.


Eljött a vidámságok ideje!

Amint megjelenik nálad egy óriás plüss egyszarvú, azonnal a ház tele lesz vidámsággal és boldogsággal, a bús napokat egyből elfelejted! Az nagy plüss Egyszarvú boldogan vesz részt veled mindenféle tevékenységben . Ismertesd meg az Egyszarvúdat a barátaiddal, nagyon örülni fog neki. Játszatok bújócskát.

Az unikornis nagyon szeret bújócskázni, bár nem túl jó súnyó , Együtt keressetek kalandokat! Feltétlen olvass neki meséket és történeteket más egyszarvúakról, hisz az olyan érdekes! Az Egyszarvú örülni fog minden veled töltött percnek és azt kedvességgel és szeretettel hálálja meg.Hisz az nagyon jó, ha van egy olyan társad, akivel játszhatsz, tanulhatsz és együtt örülhettek sok dolognak.

Product added to wishlist