Maradj Le!
Szerezzen 5% Kedvezményt A Bevásárlásra!

Nyomd meg az alábbi gombot és megkapja az áruház kedvezmény kódját.

Óriás plüss zsiráfok - Óriás plüss zsiráf - Nagy plüss zsiráf XXL játék

Óriás Plüss Zsiráfok - Óriás Plüss Zsiráf - Nagy Zsiráf XXL Játék

Óriás plüss zsiráfok egyenesen a szavannáról az ölelésedbe!

Óriás plüss zsiráfok - ezt az állatot senkivel nem fogja összetéveszteni. Hosszú, kecses nyaka, karcsú lábai, foltos szőrzete, bájos szempillái és nagy, kedvességgel teli szemei vannak. Igen, ez egy gyönyörű zsiráf. A világ legmagasabb emlőse, amely akár 5,5 méter magasra is megnőhet. Szinte egyenesen a szemébe nézhetne, ha három személyből álló tornyot alkotna.

Még az újszülött zsiráfok is magasabbak, mint a legtöbb ember. Tehát a zsiráf az állatvilág igazi modellje. Elegánsan sétál a szavanna kifutóján. Valószínűleg arról álmodik, hogy egy zsiráf sétál az otthonában? Kiderül, hogy minden lehetséges. Nem kell mást tenned, mint akarni!


Otthoni zsiráf

Úgy tűnik, senki sem engedné meg, hogy igazi zsiráfot tartson otthon. Nemhogy nem férne be az ajtón, de az ágyat is összetörné, hogy kényelembe helyezze magát, és végül megenné az összes virágát. Tehát van egy jobb megoldásunk - egy plüss zsiráf. Talán nem eredeti méretű zsiráf, ami a természetben látható. Ennek ellenére még mindig lenyűgöző méretű játék, amely mindenki szívét elragadja cukiságával.

Bátran ajándékozhat egy ilyen zsiráfot, amely őszinte figyelmet mutat egy másik személyre. És miután vásárolt valakinek zsiráfot, biztosan szeretne egyet otthonában. Ráadásul nem csak otthon, hanem bölcsődében, játszószobában vagy bármely más olyan helyiségben is tökéletes kiegészítő, amelyet exkluzívvá szeretne tenni. A nagy plüss zsiráfok egy kis egzotikumot adnak ezeknek a tereknek.


Minden játéknak megvan a maga egyénisége

Minden zsiráf egyedi! Nincs két egyforma foltú zsiráf a szőrén, mint ahogy nincs két azonos ujjlenyomatú ember sem. Minden ember ujjlenyomata egyedi. Ráadásul a plüss zsiráfok egyediek a személyiségükben. Hiszen mindenki, aki örökbe fogad egy nagy plüss zsiráfot, sok időt tölt vele: táncol, játszik, alszik vele, filmet néz, fényképez (naponta legalább egyszer), különféle ételeket próbál ki, utazik a legtávolabbi varázslatos vidékekre. , még a zsiráfoktól is keress vigasztalást, amikor nehéz idők járnak. Általában érdekes történetek történnek az út során.

Leírhatatlan köteléket hoznak létre saját játékkal. A plüss zsiráf segítségével akár kreativitásodat is fejlesztheted. Például találjon ki legalább 20 helyet, ahová egy zsiráf szívesen ellátogat. Vagy készíts egy történetet a zsiráf minden pontjához. És most számolja meg az összes foltot. Hány hely van? Azonnal azon kapja magát, hogy teljesen elkötelezi magát ebben a tevékenységben, és minden napi gondot valahol távol hagyott. Tehát a plüss zsiráf több, mint egy játék. Ez egy egyedülálló személyiség, aki veled utazik az életben.


A plüss zsiráf a legjobb alvástárs

Soha nem fog unatkozni a plüss zsiráfokkal. Miért? Mert nagyon keveset kell aludniuk. A vadonban a zsiráfok 10 perctől 2 óráig alszanak. Képzeld el, hogy olyan kevés pihenésre van szükséged, és a hátralévő időt játékokkal töltheted. Jó lenne! De az embereknek tovább kell aludniuk. Hiszen az alvás nagyon fontos számunkra, hogy visszanyerjük erőnket.

A óriás plüss zsiráfok pedig annyiban különlegesek, hogy ugyanannyit alszanak, mint gazdájuk. És mindig nagyon nyugodtan. Egyetlen plüss zsiráf sem horkol, mint egy hangos traktor, és nem ébreszt fel egy gyönyörű álom közepén. Ezt garantáljuk! Ellenkezőleg, nemhogy nem zavar, hanem segít könnyebben elaludni. Egy ilyen puha és bolyhos játék átölelése után gyorsabban megnyugszik és ellazul.


A játékok készítése során figyelmet fordítanak a fontos részletekre

A óriás plüss zsiráfok készítésénél nagy figyelmet fordítottak az anyagok minőségére, a tartósságra és a részletek hitelességére. A zsiráf sok év alvás, tánc vagy különféle játék után is kiváló állapotban marad. Erős varrásai a legintenzívebb szórakozást is kibírják.

A szövetek többszöri mosásra alkalmasak. A zsiráf töltésére használt golyók antiallergén, az egész játék robusztus, ugyanakkor puha és aranyos. Mindezek a dolgok lehetővé teszik, hogy nagyon könnyen beleszeressünk egy ilyen egyedi játékba.

Product added to wishlist